Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Priredba "Tebi Grade" u povodu dana Biograda na Moru

Mažoretkinje pobrale veliki pljesak

Tebi Grade
1/6
Foto: Grad Biograd na Moru
Gosti domaćeg KUD-a bili su ove godine Kulturna Udruga "Linđo" iz mjesta Ošlje Stupa, a svojim živopisnim nošnjama i dakako veselim plesovima također pobrali veliki pljesak svih prisutnih

U nizu događanja kojima se ovih dana obilježava Dan grada i blagdan Svete Stošije u Biogradu na Moru, posebno mjesto pripada već tradicionalnoj priredbi pod nazivom "Tebi Grade" koju niz godina organizira domaći KUD "Kralj Tomislav". I ove godine u sportskoj dvorani biogradske osnovne škole domaćini su pripremili prigodan i raznovrstan program uz sudjelovanje domaćih izvođača i gostiju, priopćili su iz Grada Biograda na Moru.

Foto: Grad Biograd na Moru

Na samom početku priredbe nastupili su članovi KUD-a s plesom i spletom dalmatinskih pjesama. Između nastupa folklornih točaka na sceni su se izmjenjivale skupine mažoretkinja koje djeluju u sastavu KUD-a, a nastupile su sve mažoret formacije od najmlađih pa do seniorki, a sve one izazvale su veliku pozornost posjetitelja te zaslužile isto tako veliki pljesak za svoje nastupe.

Foto: Grad Biograd na Moru

U glazbenom djelu muzicirali su mladi glazbenici biogradske glazbene škole, a izbor glazbe bio je prigodan i baš za dušu, kako bi neki kazali. Gosti domaćeg KUD-a bili su ove godine Kulturna Udruga "Linđo" iz mjesta Ošlje Stupa, a svojim živopisnim nošnjama i dakako veselim plesovima također pobrali veliki pljesak svih prisutnih.

Biograd na Moru Usvojene izmjene i dopune proračuna grada Biograda na Moru za 2018. Komunalni redari skidat će nelegalno postavljene reklame - o trošku vlasnika Biograd na Moru Biogradski Komunalac pokrenuo projekt sanacije Digitalne robotske kamere snimaju kanalizacijske cijevi