Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
veleučilište baltazar

Na petoj promociji promovirana su 43 diplomanta

Veleučilište Baltazar
Foto: Grad Biograd na Moru
Veleučilište danas ima više od 2000 aktivnih studenata u Zaprešiću, Osijeku i Biogradu na Moru, što ga čini jednim od najvećih privatnih veleučilišta u Hrvatskoj

U biogradskom hotelu Adria održana je peta svečana promocija stručnih prvostupnika i prvostupnica ekonomije Veleučilišta Baltazar Zaprešić na Dislociranom studiju Biograd na Moru. Promovirano je ukupno 43 diplomanata i diplomantica.

Veleučilište Baltazar Baltazar Veleučilište uvelo novi diplomski studij “Upravljanje inovacijama”

– Uvjeren sam da će ovi promoventi svojim znanjima i kompetencijama bitno pridonositi razvoju organizacija gdje već jesu ili će biti zaposleni. Nadam se da ste osim znanja i vještina stečenih na studiju, postali svjesni vrijednosti koje treba imati svaki visokoobrazovani stručnjak i moralan čovjek – poručio je mr. sc. Drago Bago, predsjednik Upravnog vijeća te dodao kako je u Biogradu u tijeku deseta akademska godina.

Dosad je na dislociranom studiju u Biogradu diplomiralo 197 studenata. Na prvu godinu studija u akademskoj godini 2018./2019. upisala su se njih 32.

– Želim naglasiti da se ponosimo vašim uspjehom do kojeg ste stigli prolazeći mnoge prepreke, osobne, poslovne, ali i studentske. Uspjeli ste zahvaljujući podršci obitelji, poslodavaca, radnih i studentskih kolega, a ponajviše svojim trudom i upornošću – kazao je dekan Veleučilišta Baltazar prof. dr. sc. Vladimir Šimović.

Tebi Grade Priredba "Tebi Grade" u povodu dana Biograda na Moru Mažoretkinje pobrale veliki pljesak

Istaknuo je da Veleučilište danas ima više od 2000 aktivnih studenata u Zaprešiću, Osijeku i Biogradu na Moru, što ga čini jednim od najvećih privatnih veleučilišta u Hrvatskoj.

– Jako je važno da u životu imate cilj prema kojem ćete ići. Sve je u vašem stavu. Trebamo svi težiti da nam u Lijepoj Našoj uistinu bude lijepo. I da je ne napuštamo – zaključio je dekan.

Voditelj dislociranog studija dr.sc. Pavao Ivić rekao je kako su studenti morali odraditi i praktični dio nastave jer je cilj ojačati znanstvenu bazu biogradskoga područja spajanjem znanja i prakse na Veleučilištu Baltazar kao generatoru razvoja s potencijalom mladosti.

U ime diplomanata zahvalila je najuspješnija studentica generacije Marija Striguljica iz Vrane, majka dvoje malodobne djece, s prosjekom ocjena 4,5.

“Život je kao vožnja biciklom, da biste držali ravnotežu, morate se i dalje kretati”, misao je Alberta Einsteina kojom je Striguljica svojim kolegama zaželjela puno uspjeha u životu i profesionalnom radu.

Zamjena vodovodnih cijevi Infrastrukturni radovi u biogradskoj Ulici kralja Petra Svačića Zamjenom dotrajalih cijevi smanjit će se gubici vode