Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Odlazak u hercegovinu

Na putu na duhovnu obnovu posjetili Zadar

Karlovčani u posjetu Zadru
Foto: Zadarska županija
Nakon ovakvih seminara i povratka kućama osjećamo se okrijepljeni i to nam pomaže u poslovnim odnosima i komunikaciji jer su međuljudski odnosi bitni za kvalitetnu suradnju, rekla je Marija Medić

Karlovački župan Damir Jelić i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić sa svojim suradnicima posjetili su Dom Zadarske županije gdje ih je primio zadarski župan Božidar Longin. On im je poželio dobrodošlicu u Zadar, a razgovaralo se i o međusobnim odnosima i budućoj suradnji dviju županija.

Biograd na Moru Biogradski Komunalac pokrenuo projekt sanacije Digitalne robotske kamere snimaju kanalizacijske cijevi

Djelatnici Grada Karlovca i Karlovačke županije u Zadru su se zaustavili kako bi obišli staru gradsku jezgru i crkvu svetog Šime. Oni su bili do nedjelje na zajedničkom putovanju kojem je cilj samostan Karmel sv. Ilije u Buškom Blatu u Hercegovini. Ovo je deseta jubilarna duhovna obnova koju je osmislio Damir Jelić još dok je bio gradonačelnik, a tradicija je zaživjela. Tako je i u Zadru boravilo 50-ak gradskih i županijskih dužnosnika, pročelnika, direktora gradskih tvrtki, odnosno ravnatelja javnih ustanova. Voditeljica puta Marija Medić, pročelnica Upravnog odjela za školstvo u Karlovačkoj županiji, rekla je da je tema ovogodišnjeg team buildinga – služenje zajednici.

– To se poklapa s našom vizijom Karlovačke županije koja želi biti servis građanima i žiteljima. Zaista, nakon ovakvih seminara i povratka kućama osjećamo se okrijepljeni i to nam pomaže u poslovnim odnosima i komunikaciji jer su međuljudski odnosi bitni za kvalitetnu suradnju – rekla je Marija Medić. 

Biciklistički turizam Županija dobila 210 tisuća kuna za projekt 'Zadar Bike Magic'