Izbornik
Naslovnica Županije Istarska
Zbog koronavirusa

Nacionalni park Brijuni od danas zatvoren za posjetitelje

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Park je zatvoren u skladu s uputama Stožera civilne i provodit će se u skladu s time i prema uputama Vlade, Ministarstva zaštite okoliša i energetike do obustave ili promjene preventivnih mjera

Nacionalni park Brijuni od ponedjeljka je zatvoren za posjetitelje s ciljem nužnih mjera zaštite tijekom pandemije koronavirusa, priopćili su iz Službe za odnose s javnošću tog Parka.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica Zbog epidemije koronavirusa Tri gradska društva Crvenog križa pružaju pomoć starijim i nemoćnim osobama putem dežurnih telefona

Park je zatvoren u skladu s uputama Stožera civilne i provodit će se u skladu s time i prema uputama Vlade, Ministarstva zaštite okoliša i energetike do obustave ili promjene preventivnih mjera.

"Tijekom trajanja mjera koje su na snazi, zatvorena je poslovnica za prodaju karata, ostaju zatvoreni smještajni i ugostiteljski objekti te su obustavljeni organizirani izleti na Veliki Brijun kao i bilo kakav ulaz individualnih posjetitelja. Golf teren je također zatvoren do obustave ili promjene preventivnih mjera", izvijestili su iz Nacionalnog parka Brijuni.