Izbornik
Naslovnica Županije
Za prva tri mjesta

Nagrađeni najbolji učenici na natjecanjima

Nikola Dobroslavić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL Dubrovačko-neretvanskoj županiji odobreni su projekti vrijedni oko dva milijuna eura kroz različite programe podrške Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić uručili su na prigodnoj svečanosti u Studentskom domu u Dubrovniku nagrade učenicima i mentorima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima iz znanja.

– Svima vam čestitam na iznimnim postignućima koja su, prije svega, rezultat vašeg truda i rada, ali i podrške vaših mentora i vaših obitelji. Ponosni smo na sve vas i vjerujemo u vaše uspjehe i u budućnosti – poručio je župan Dobroslavić.

Učenici iz Dubrovačko-neretvanske županije na državnim natjecanjima u školskoj 2022./2023. godini osvojili su 27 odličja, i to 16 prvih mjesta, sedam drugih i četiri treća mjesta.

PROJEKT prekogranične suradnje vrijedan je 1,8 milijuna eura U rad puštene tri fotonaponske elektrane Pametne škole znaju kako smanjiti potrošnju energije i sačuvati okoliš ULOG ZA BUDUĆNOST Zamjenik gradonačelnice Petar Burić poručio je kako će Grad nastaviti nagrađivati najuspješnije Svečani prijem u Centru za mlade Bunker Najuspješniji školarci i njihovi mentori nagrađeni bonovima U OBITELJI Kos peta generacija njeguje vinsku tradiciju, od ranih 90-ih godina potpuno su se posvetili vinarstvu Preuređenje i izgradnja modernog proizvodnog pogona Važna je tradicija, ali inovacije i investicije su ključ uspjeha