Izbornik
Naslovnica Županije Istarska
VELIK ODAZIV

Otvorena izložba “Svijet oko nas – 2019.”

Izložba “Svijet oko nas – 2019.”
1/2
Foto: Grad Rovinj
Prvu nagradu osvojila je Flavia Paliaga, drugu Hana Mrak, a treću Luka Matanić

Izložba fotografija “Svijet oko nas – 2019.”, koja je rezultat nacionalnog fotografskog natječaja za mlade fotografe do 25 godina, otvorena je u subotu u Photo Art Gallery “Batana”.

Uniline prezentirao hrvatsku turističku ponudu vodećim agencijama iz Južne Koreje Korejski turoperateri obišli Zadar, Opatiju, Rovinj, Rastoke, Plitvička jezera, Dubrovnik...

Odaziv i autora i posjetitelja bio je velik, što je postavlja na dobar put prema redovnoj, tradicionalnoj i prepoznatljivoj izložbi za mlade, poručili su iz Grada Rovinja.

Prvu nagradu osvojila je Flavia Paliaga, drugu Hana Mrak, a treću Luka Matanić. Natječaju se odazvalo 97 mladih autora i autorica, samostalno ili uz pomoć svojih roditelja, nastavnika i mentora u školama, udrugama i zajednicama tehničke kulture.

Održana fokus grupa u sklopu EU projekta RECOLOR Labin kao uspješan primjer održivog turizma

Pristiglo je 346 fotografija, a žiri, kojega čine Denis Gržetić i Karmen Orlić, je za izložbu izabrao 110 fotografija, među kojima 6 kolekcija, od 86 autora. Oni koji to nisu stigli, izložbu mogu pogledati do 14. ožujka u radno vrijeme galerije “Batana”.