Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Investicija je vrijedna 45 milijuna kuna

Pevec u Vukovaru otvara se u listopadu

Foto: Branimir Bradarić
U isto vrijeme iz Peveca najavljuju i druga ulaganja u Slavoniji tako da u planu imaju i otvaranje maloprodajnog parka s više od 2200 četvornih metara

Ako su neki i sumnjali, radovi na lokaciji na Priljevu dokazuju kako se izgradnja prodajnog centra Pevec u Vukovaru odvija planiranom dinamikom. Polako, ali sigurno vukovarski Pevec dobiva svoj oblik i prepoznatljivu zelenu boju. Prema prethodnim najavama iz Grada Vukovara i uprave ove tvrtke, Pevec u Vukovaru svoja će vrata kupcima otvoriti tijekom listopada ove godine. Građevinski radovi su pri kraju tako da uskoro slijedi punjenje i slaganje unutrašnjosti s brojnim proizvodima koji će biti na raspolaganju kupcima.

Novih 10 mjesta U četvrti Borovo naselje uređeno parkiralište

S najavom otvaranja prodajnog objekta Peveca u Vukovaru rečeno je i kako će u njemu biti zaposleno 50-ak osoba. Čelnici Peveca ranije su najavili i kako će se početne plaće zaposlenima u njihovim prodajnim centrima kretati od 5000 kuna naviše. U isto vrijeme iz Peveca najavljuju i druga ulaganja u Slavoniji tako da u planu imaju i otvaranje maloprodajnog parka. Iz tvrtke navode kako su s tim projektom krenuli krajem srpnja kada su kupili zgrade u Vukovarskoj gospodarskoj zoni s čime se ukupna veličina zemljišta u tvrtkinom vlasništvu popela na 35.000 četvornih metara.

Obilježen Dan logoraša Svi sudionici Domovinskog rata i svi koji su preživjeli torture hrvatski su vitezovi

Tako će uz novoizgrađeni prodajni centar, koji će biti površine 5000 četvornih metara, imati i maloprodajni park s više od 2200 četvornih metara. Vrijednost investicije Pevecova centra iznosi 45 milijuna kuna, a u daljnjim su planovima nadogradnja i postupno širenje kompleksa. Maloprodajni park građanima će ponuditi brojne druge sadržaje poput modnih prodavaonica, lokala, restorana i sadržaja za opuštanje.      

Turizam U Vukovaru se bilježi porast broja turista