Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
biograd na moru

Poduzetnički inkubator prilika za OPG-ove, inovatore...

Biograd na Moru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Potpisivanje ugovora o gradnji Poduzetničkog inkubatora trebalo bi biti za desetak dana, projekt je počeo 1. rujna 2017.

Za desetak dana u Biogradu na Moru održat će se svečano potpisivanje ugovora o gradnji biogradskog Poduzetničkog inkubatora. Predstavnici Grada ugovor će potpisati s izvođačem radova u sklopu projekta “Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru.

Gradnja POS-ovihh stanova u Biogradu Počela gradnja POS-ovih stanova u Biogradu na Moru Stanovi za 36 obitelji, cijena ‘kvadrata’ 1120 eura

Nositelj projekta je Grad Biograd na Moru, a projektni partneri su Poduzetnički inkubator Biograd na Moru d.o.o., Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek i CEDRA Split j.d.o.o. Projekt je započeo 1. rujna 2017., a predviđeno trajanje provedbe je 24 mjeseca. Vrijednost je projekta 37,979.211,52 kune, od čega 19,945.669,41 kunu sufinancira EU. Inkubator će na tri etaže moći primiti 68 poslovnih subjekata na prostoru od 2403,36 četvornih metara.

Tjedan knjige Mjesec hrvatske knjige u Biogradu na Moru Samostan osnovao P. Krešimir IV., srušili ga Mlečani, zatvorili Francuzi

Cilj projekta je doprinijeti održivom rastu poduzetništva i radnih mjesta kroz izgradnju poduzetničko-poslovne infrastrukture, razvoj postojećih i uspostavu novih poduzetničkih potpornih institucija i usluga. Ciljne skupine projekta su novi i postojeći MSP-ovi, OPG-ovi, mladi, nezaposleni ili ekonomski neaktivni radno sposobni stanovnici, inovatori, zadruge, udruge, obrazovni i lRl sektor te jedinice lokalne samouprave. 

NASA-ine narukvice uređaji koje su koristili i američki piloti Hiperaktivni učenici uz NASA-ine će narukvice vježbati koncentraciju Radionica u Biogradu radionica U Biogradu počele pripreme za program “Škola za život”