Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Dan općine Zemunik Donji

Podvožnjak ispod piste trebao bi biti gotov u idućih 6 mjeseci

Foto: Zadarska županija
Vjerujem da je ovo početak jedne nove, pozitivne priče za čitave Ravne kotare koji imaju priliku iskoristiti svoje potencijale te postati prepoznatljiva turistička destinacija poznata pod zajedničkim imenom i brendom, rekao je župan Longin

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Zemuniku Donjem obilježen je Dan općine i blagdan Kraljice mira – Kraljice Hrvata. O razvojnim projektima govorio je načelnik Ivica Šarić koji je najavio da bi u idućih pola godine trebao biti dovršen podvožnjak ispod piste zračne luke u Zemuniku, vrijednosti 26 mil. kuna bez PDV-a.

Predstavljeni rezultati međunarodnog projekta Zero Waste Blue Pokazali smo da nakon sportskih događanja ne mora ostati gomila plastičnog otpada, postoji alternativa

Župan Božidar Longin istaknuo je Zemunik kao primjer uspješne općine koja ima kvalitetnu infrastrukturu, a napravila je napredak u turizmu.

– Ruralni turizam ima puno potencijala, a dodatan iskorak trebala bi mu osigurati nedavno osnovana Turistička zajednica Ravni kotari, koja u svom djelokrugu pokriva i područje vaše općine. Vjerujem da je ovo početak jedne nove, pozitivne priče za čitave Ravne kotare koji imaju priliku iskoristiti svoje potencijale te postati prepoznatljiva turistička destinacija poznata pod zajedničkim imenom i brendom – rekao je župan Longin.      

Dan općine Stankovci ‘Potpisali smo ugovor za gradnju solarnih elektrana’