Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Deseti Vukovarski motomrazovi

Poklon-paketići od motomrazova za sve mališane

Foto: Branimir Bradarić
Motomrazove je na središnjem gradskom trgu dočekao zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček koji im je zahvalio na dobročinstvu

Desetu godinu zaredom članovi Sportskog motokluba “Golubica” Vukovar uveselili su najmlađe Vukovarce kojima su podijelili poklon -paketiće pred predstojeće božićne i novogodišnje blagdane. Odjeveni kao motomrazovi, i na svojim motorima, članovi “Golubice” realizirali su desetu manifestaciju koju su nazvali „Vukovarski motomrazovi“.

Izglasan proračun Zagrebačke županije I u 2020. isplaćuje se 1000 kuna za bebe, a sufinancira se i smještaj djece u vrtiću

– Cilj nam je uveseliti naše najmlađe sugrađane, a posebno one najpotrebitije. Paketiće koje smo dijelili izradili smo sami – rekao je predsjednik Sportskog motokluba “Golubica” Nenad Barinić dodajući da su im se u akciji pridružili članovi drugih moto klubova iz cijele Hrvatske.

U sklopu svoje akcije vukovarski motomrazovi obišli su i darivali mališane u UZOSIO “Golubica”, Udrugu Vukovarski leptirići, poseban razredni odjel OŠ Blage Zadre, odjel pedijatrije vukovarske bolnice, OŠ Josipa Matoša i Udrugu Vukovarske Iskrice. Posjetili su i OŠ u Bogdanovcima, a provozali su se i središtem grada, gdje ih je na središnjem gradskom trgu dočekao zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

– Zahvaljujem članovima motokluba koji organiziraju ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju, iznimno se radujem što obilaze kako djecu s posebnim potrebama tako i odjel pedijatrije u vukovarskoj bolnici i time pokazuju da su bajkeri ljudi velikog srca i hvala im na tome – rekao je tom prigodom zamjenik Pavliček.

POMOĆ SUGRAĐANIMA Vukovar i Pevec osiguravaju daljnji rad Pučke kuhinje

Zadovoljni su bili i mališani koji, ne samo što su dobili paketiće nego su vidjeli i drugačije djedove božićnjake.