Izbornik
Naslovnica Županije Istarska
Nove uniforme

Talijanska srednja škola Rovinj spremno će dočekati sljedeću školsku godinu

1/2
Foto: Grad Rovinj
Praksu u wellnessima odrađuje smjer fizioterapeutskog tehničara, kojega je Talijanska srednja škola Rovinj kao jedina talijanska škola te druga škola uopće u Istri uvela u nastavnoj godini 2010./2011., kao i smjer medicinskog kozmetičara, koji je uveden nedavno te postoji još jedino u Zagrebu

Sljedeću će školsku godinu učenice budućeg drugog, trećeg i četvrtog razreda zanimanja Medicinski kozmetičar pri Talijanskoj srednjoj školi Rovinj, započeti u novim uniformama. Nabavu istih sponzorirala je Maistra d.d., u čijim wellnessima odrađuju praksu, te im često odlaze u posjet. Tako se upoznaju s ambijentom, ujedno učeći od profesionalaca o visokom nivou kontakta s gostima, prenijeli su iz Grada Rovinja.

Best of Show Rovinjski studio osvojio nagradu za najbolji rad na European Design Awards

- Ovom donacijom dodatno će se poboljšati uvjeti rada i ugođaj u spomenutom  praktikumu. Zahvaljujemo se Maistri na dosadašnjoj suradnji s nadom da će se ona i dalje razvijati u obostranom interesu - pritom je navela v.d. ravnateljice TSŠ-a Rovinj Ines Venier.

Praksu u wellnessima odrađuje smjer fizioterapeutskog tehničara, kojega je Talijanska srednja škola Rovinj kao jedina talijanska škola te druga škola uopće u Istri uvela u nastavnoj godini 2010./2011., kao i smjer medicinskog kozmetičara, koji je uveden nedavno te postoji još jedino u Zagrebu.

Spomenimo također kako su marljivi učenici Talijanske srednje škole, uz pomoć svojih vrijednih profesora i tehničku podršku lokalne Zajednice Talijana, nedavno osmislili promotivni spot kojega je moguće poslušati na nekoliko radijskih postaja u Istri. Osim toga, na svom su YouTube kanalu objavili i sveobuhvatni video kako bi buduće generacije upoznali s kompletnom obrazovnom ponudom, uključujući izvannastavne aktivnosti i projekte.

pandemija covid-19 Hvalevrijedna inicijativa rovinjskog ugostitelja

- Neprestano se trudimo poboljšati kvalitetu nastave, a to činimo uz primjenu novih tehnologija. Možemo reći da se trudimo pronaći simbiozu između tradicionalnog i onog modernog - u samom je videu navela v.d. ravnateljice Venier.