Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
međunarodni turistički sajam

Turistička ponuda Vira predstavljena na sajmu u Londonu

1/7
– Ostvarili smo brojne kontakte s turoperatorima i drugim predstavnicima turističke djelatnosti uz dobro predstavljanje našeg otoka –

– Otvorenjem velikog međunarodnog turističkog sajma World Travel Market (WTM) u Londonu službeno je započela promidžba hrvatske turističke ponude na sajmovima za 2019. turističku godinu.

Naravno, kao i uvijek dosad, na čuvenom londonskom turističkom sajmu u sklopu hrvatske turističke ponude i novog redizajniranog štanda “Zadar region” našla se i virska turistička ponuda koju su predstavili voditelj Turističke agencije “Vir turizam” Mate Čulina i djelatnik agencije Srđan Liverić – izvijestili su s Vira.

Prvaci III. HBL-a kreću u novu sezonu Virski boćari ispisuju nove stranice slavne povijesti

– Ostvarili smo brojne kontakte s turoperatorima i drugim predstavnicima turističke djelatnosti uz dobro predstavljanje našeg otoka. Također smo dogovorili da sa “Zadar region” nastupamo u Londonu i Berlinu sljedeće dvije godine – prenio je Čulina aktivnosti virske agencije iz britanske metropole.

Londonski WTM jedan je od najvažnijih svjetskih turističkih sajmova koji se ove godine održao od 5. do 7. studenoga, a među brojnim izlagačima i štandovima iz 185 svjetskih turističkih destinacija našao se i hrvatski.

Foto: Vir

– Nastup Hrvatske turističke zajednice na sajmu pratio je ministar turizma Gari Cappelli koji je ovu priliku iskoristio za brojne poslovne sastanke i susrete s najvažnijim partnerima na tržištu Ujedinjene Kraljevine.

Ministar Cappelli obišao je štand Hrvatske turističke zajednice na kojem su prvi put predstavljene i nove uniforme informatora, a boravio je i s Viranima na štandu “Zadar region” – zaključuju s Vira.

Obitelj Jednokratna potpora Djeci školska oprema, a roditeljima 2500 kuna pomoći