Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Načelnik Kristijan Kapović na dočeku nove 2020. godine:

U 2020. Vir će se afirmirati kao otok života

Foto: Vir
Kada je otkucana ponoć, u zraku je bilo na tisuće konfeta i vrpci, dok su s općinske zgrade potekli svjetlosni slapovi, a uz spektakularan vatromet šampanjcem su nazdravljali Virani, virski vikendaši, mještani susjednih općina i gradova, Zadrani te svi posjetitelji

U društvu prve zvijezde novogodišnje večeri Lidije Bačić, popularnog Ivana Zaka, načelnika Općine Vir Kristijana Kapovića, predsjednika Općinskog vijeća Općine Vir Rajka Radovića i cjelokupnog općinskog sustava, Virani su na Trgu svetoga Jure uz odbrojavanje nazdravili protekloj godini i nadolazećem desetljeću. Kada je otkucana ponoć, u zraku je bilo na tisuće konfeta i vrpci, dok su s općinske zgrade potekli svjetlosni slapovi, a uz spektakularan vatromet šampanjcem su nazdravljali Virani, virski vikendaši, mještani susjednih općina i gradova, Zadrani te svi posjetitelji virskoga novogodišnjeg spektakla.

Uručena rješenja za isplatu jednokratne materijalne pomoći od 500 kn Umirovljenici dobili 395 tisuća kuna od Općine Vir

– Svima želim sve najljepše u 2020. s puno zdravlja, sreće i uspjeha. Vir će se u ovoj godini konačno afirmirati kao otok koji puno ulaže u komunalnu infrastrukturu, kao top hrvatska turistička destinacija te kao otok života – bila je novogodišnja poruka virskog načelnika Kapovića, a poruku je imala i Lidija Bačić.

– Neka se svim ljudima ispune njihovi najluđi snovi. Na Viru sam s prijateljima, jer je tako najljepše, a zna se da Vir ima najbolju zabavu tijekom ljeta i zime – poručila je, navode, estradna hrvatska zvijezda.

Omiljeni djedica na Viru Djed Mraz darivao virske mališane i đake

Do njezina nastupa na virskom trgu svirao je zadarski Tempo bend s virskom pjevačicom Lucijom Buškulić, a nakon ponoći estradna zvijezda Ivan Volarić Zak čija je poruka bila jednostavna i lijepa: – Za sljedeću godinu imam samo jednu želju, a ta je da nitko ne bude sam – kazao je Zak.