Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
u samom središtu grada

Ususret utrci 'Tour of Croatia' Bike vikend u Karlovcu

biciklisti
Foto: Duško Marušić/PIXSELL/Ilustracija
Utrka Tour of Croatia prenosi se na televiziji u više od 170 zemalja svijeta, a najljepši kadrovi hrvatskih gradova i prirodnih ljepota, te navijački entuzijazam jedni su od najboljih reklama Hrvatske, pa tako i Karlovca u čitavom svijetu

U srijedu 18. 4. 2018. iz Karlovca kreće druga etapa svjetske biciklističke utrke Tour of Croatia 2018. Najbolji svjetski biciklisti i njihove momčadi nakon dužeg će vremena vratiti karlovačkim ulicama onaj istinski biciklistički i sportski adrenalin kakav "najbiciklističkiji" grad u Hrvatskoj zaslužuje.

energetska obnova osiguran novac Kreće energetska obnova zgrade Gradske knjižnice i OŠ Tušilović

Iz Karlovca će krenuti jedna od najtežih i najdužih etapa, a kako bi Karlovčani vidjeli kako izgledaju i voze vrhunske biciklističke momčadi promotivni dio etape vozit će se po gradskim ulicama sve do naselja Turnja gdje je predviđen pravi leteći start prema Slunju i dalje Velebitu i Zadru.

Utrka Tour of Croatia prenosi se na televiziji u više od 170 zemalja svijeta, a najljepši kadrovi hrvatskih gradova i prirodnih ljepota, te navijački entuzijazam jedni su od najboljih reklama Hrvatske, pa tako i Karlovca u čitavom svijetu.

Ovaj vrhunski sportski spektakl, kakvog Karlovac dugo nije imao, odvijat će se u prijepodnevnim satima s početkom, odnosno STARTOM u 11:30 sati u Radićevoj ulici (kod Žabe), a Grad Karlovac poziva sve ljubitelje vrhunskog sporta da se pridruže i svojim sportskim navijanjem uz trasu utrke pokažu pravi sportski duh i gostoljubivost našeg grada.

Kako se navijačke strasti moraju na vrijeme razbuktati i Karlovčani će ljubav prema bicikliranju pokazati već vikend ranije na manifestaciji "bajKAj s nama!". U subotu 14. 4. i nedjelju 15. 4. 2018., samo tri dana prije starta 2. etape odvijat će se čitav niz aktivnosti u samom središtu grada za građane svih dobi kako bi s prvim pravim proljetnim danima oživjeli dobar karlovački običaj bicikliranja u svim oblicima.

Parkiranje u Karlovcu za kvalitetnije življenje Kako je Grad Karlovac novom prometnom regulacijom građanima uštedio milijun kuna