U okviru projekta Dani okusa hrvatske tradicije tijekom deset dana i u šest restorana Vukovarsko-srijemske županije posjetitelji su u periodu od 15. do 25. studenoga mogli uživati u gastronomskim specijalitetima po promotivnim cijenama. Radi se o Acinu salašu u Tordincima, hotelu Admiral u Vinkovcima, bistro pizzeriji Aquarius u Bošnjacima, hotelu Villa Lenije u Vinkovcima, hotelu Dunav u Iloku te izletištu Gondola u Sotinu.
Kako navode iz Vukovarsko-srijemske županije sve su to ponosni nositelji standarda Okusi Srijema i Slavonije, odnosno mjesta gdje caruju okusi tradicije i gdje posjetitelji mogu pojesti nešto od tradicijskih jela. Bila je to jedinstvena prilika da se po povoljnim cijenama, tijekom deset dana, kušaju delicije iz kuhinje hotela Dunav u Iloku koji je prvi restoran u ovom dijelu Hrvatske koji je zaslužio Michelinovu preporuku.
Ondje su posjetitelji mogli kušati najfinije sarme, a osim toga tradicionalnoga jela na menijima ponosnih nositelja Okusa Srijema i Slavonije našli su se i nadaleko poznate gastronomske delicije poput iločkog ćevapa, ukusnih odrezaka ali i slavonski specijaliteti kao što su slanina, kulenova seka, čvarci, domaće kobasice, kupus-flekice…
Gurmani su na meniju mogli pronaći i šokačke i srijemske palačinke, tačke, mašnice s orasima ili makom kao i druge slatke delicije s krajnjeg istoka Hrvatske koji je oduvijek poznat kao prostor gdje se dobro jelo i odakle se odlazi punoga želuca.