Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
UBRZANA DINAMIKA RADOVA

Započela rekonstrukcija kanalizacije u Radićevoj

Foto: pozega.hr
Radovi na rekonstrukciji CIPP metodom izvode se od 1. prosinca, a predviđeno trajanje je 30 dana

U sklopu projekta poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture na području Aglomeracije Požega provode se radovi izgradnje i rekonstrukcije sustava odvodnje i vodoopskrbe vrijedni 91,739.804,27 kuna.

Caritas Požeške biskupije osmislio akciju Adventski kalenDAR Prikupljat će namirnice za najsiromašnije

Radovi su podijeljeni u tri grupe, od kojih se treća odnosi na rekonstrukciju dijela sustava javne odvodnje otpadnih voda. Ugovor je vrijedan 40,643.221,35 kn, dužina trase je 11.006 m i dosad je izvršeno 3818 m (35 posto). U sklopu navedene grupe započeli su radovi na rekonstrukciji kanalizacijske mreže u Ulici Stjepana Radića u Požegi. Zbog njihova provođenja zatvoren je dio ulice.

– Ovo su najzahtjevniji i najsloženiji radovi s obzirom na to da je riječ o sustavu koji cijelo vrijeme funkcionira dok traje rekonstrukcija. Možemo reći da, unatoč njihovoj zahtjevnosti, radovi idu dobrom dinamikom – rekao je Anto Bekić, direktor tvrtke Tekija.

Turistički sadržaji povećat će broj posjetitelja i doprinijeti novom zapošljavanju ČAZMA Za bazen ishodili i građevinsku dozvolu

Radovi na rekonstrukciji CIPP metodom izvode se od 1. prosinca, a predviđeno trajanje je 30 dana. Gradonačelnik Darko Puljašić podsjetio je da ova ulica povezuje sjever i jug Požege, žila je kucavica, pa raduje što će ova metoda znatno ubrzati izvedbu radova.

– Uspjeli smo dogovoriti brži, jednostavniji i jeftiniji način i iznimno mi je drago zbog toga. Nadam se da će sugrađani imati razumijevanja, jer radimo posao stoljeća, posao koji je iznimno važan za sve naše sugrađane, za budućnost našega grada – poručio je Puljašić.