Izbornik
Naslovnica Gradovi Metković
igralište na desnoj strani grada

Dobili novi malonogometni teren s umjetnom travom

Novi teren u Metkoviću
1/4
Foto: metkovic.hr
Prvo su na teren istrčala djeca iz Škole nogometa ONK Metković, a potom je odigrana revijalna utakmica između Uprave kluba i Grada Metkovića

Nogometaši ONK Metković, ali i ostale nogometne ekipe koje koriste igralište na desnoj strani grada, dobili su osvijetljen malonogometni teren s umjetnom travom, čija je vrijednost s PDV-om blizu 530.000 kuna.

Veliko srce za dolinu Neretve Uručili 400.000 kuna za nabavu sanitetskog vozila

Na otvorenju igrališta okupili su Uprava te sadašnji i bivši igrači ONK Metković, mali nogometaši sa svojim roditeljima i ljubitelji nogometa, kojima su se prigodno obratili tajnik Kluba Marin Jelčić i predsjednik Ivica Kaleb. Nakon njih to je učinio gradonačelnik Dalibor Milan te Ante Zovko, predsjednik Športske zajednice grada Metkovića i pomoćnik ravnateljice Ustanove za kulturu i sport, koja je bila nositelj projekta. U znak sjećanja njima su uručeni novi dresovi ONK Metković, javlja metkovic.hr.

Metković Radovi na Gimnaziji gotovi i prije roka

Prije revijalnih utakmica igralište je blagoslovio don Dino Prkut, župni vikar u Župi sv. Nikole. Prvo su na teren istrčala djeca iz Škole nogometa ONK Metković, a potom je odigrana revijalna utakmica između Uprave kluba i Grada Metkovića. Sportsko druženje nastavilo se uz prigodan domjenak.