Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
USPJEŠNI SPORTAŠI

Gradonačelnik pohvalio čazmanske hrvače: Opet ste nam došli puni odličja

Gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak, susreo se s članovima Hrvačkog kluba Čazma i pritom ih nagradio za sportske uspjehe
Foto: Čazma
Dinko Pirak uručio je financijsku nagradu predsjedniku Hrvačkog kluba Čazma Domagoju Murlinu

Gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak, susreo se s članovima Hrvačkog kluba Čazma i pritom ih nagradio za sportske uspjehe. Gradonačelnik je srdačno pozdravio prisutne istaknuvši značaj njihovih postignuća.

– Ovamo ste opet puni odličja, što mi je izuzetno drago vidjeti. Kao najmlađi klub u Športskoj zajednici grada Čazme, ostvarujete vrhunske rezultate na državnom nivou. To je dokaz vaše marljivosti, predanosti i kvalitetnog rada vašeg trenera i voditelja. Vaš uspjeh u sportu, ne samo da potvrđuje vašu izvrsnost već i našu odluku da kontinuirano ulažemo u prostor društvenog doma u Milaševcu u kojem trenirate. Nedavno smo investirali u stolariju i prozore, kako bismo vam omogućili bolje uvjete za treniranje. Drago mi je što hrvači i vatrogasci čuvaju i koriste te prostore – izjavio je gradonačelnik Pirak.

– Želim vam puno uspjeha u svim budućim natjecanjima. Vidim da su među vama i djevojke i dječaci, što je sjajno. U ime građanki i građana Grada Čazme, čestitam vam na vašim uspjesima, rekao je gradonačelnik i uručio financijsku nagradu predsjedniku Hrvačkog kluba Čazma Domagoju Murlinu.

– Imamo sjajne uvjete i trenere, a klinci su puni volje i entuzijazma. Ove godine smo osvojili državnu medalju, što je izvanredan rezultat za naš mali klub. Imamo oko 25-30 djece u klubu i broj stalno raste. Pred nama je još mnogo turnira, a uskoro idemo i u Gospić. Nadamo se da ćemo i tamo postići dobre rezultate i donijeti medalje – najavio je Domagoj Murlin.

Inače, zadnje veliko natjecanje za ove mlade hrvače bio je međunarodni turnir "ARENA OPEN" u Puli, gdje su, uz domaće hrvače, nastupali i kadetski reprezentativci iz Italije, Mađarske, Izraela, Češke i Srbije, koji su na pripremama u Poreču. Na turniru je sudjelovalo 9 zemalja i gotovo 400 natjecatelja. Mislav Murlin je u kategoriji kadeta do 71 kilograma osvojio drugo mjesto, kao i Luka Mijatović i Nora Gašpert koji su bili srebrni u svojim kategorijama. 

storyeditor/2024-06-14/CAZMA_A_TURIZAM_FO.jpg Gravel rute vrlo su dobro prihvaćene jer su primjerene za sve dobne skupine Dvije nove biciklističke staze, obnova starih i interaktivni kiosk Nova tvornica čazma Otvorena nova tvornica rasvjetnih rješenja Intra lightinga u Čazmi Tvornica za preradu divljači prerada mesa Grof Lovski – prava adresa za vrhunske delicije od divljači u Čazmi