Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
ZA STARIJE I NEMOĆNE

Na zgradi doma Domus Christi u Dubrovniku završen novi krov

Foto: DNŽ
Ovom prigodom riječi je bilo i o budućim ulaganjima u zgradu doma s ciljem poboljšanja uvjeta stanovanja za njezine korisnike

Završeni su radovi na sanaciji i postavljanju novog krova Doma za starije i nemoćne Domus Christi u Dubrovniku. Riječ je o investiciji vrijednoj 86.270 eura (650 tisuća kuna) u sklopu koje je odrađena demontaža starog crijepa i sekundarne potkonstrukcije, ojačanje nosivih greda, ugradnja nove potkonstrukcije i hidroizolacije te postavljanje novog crijepa.

Završenu investiciju obišli su župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo te pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđica Popović u pratnji ravnateljice doma Mirjane Vujnović.

Ovom prigodom riječi je bilo i o budućim ulaganjima u zgradu doma s ciljem poboljšanja uvjeta stanovanja za njezine korisnike.

Teritorijalna strategija razvoja otoka Održana konstituirajuća sjednica otočnog partnerstva NAJAVLJENA NOVA ULAGANJA U školstvo u Korčuli uloženo 400.000 eura 15.927 eura Brodsko-posavska županija raspisala dva javna natječaja za financiranje projekata udruga