Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč
U mjesnim odborima Žbandaj, Varvari, Nova Vas i Červar Porat

Nova oprema za dječja i polivalentna igrališta

Nova oprema za dječja i polivalentna igrališta u mjesnim odborima Žbandaj, Varvari, Nova Vas i Červar Porat
1/3
Foto: Grad Poreč
Uređenja i dodatna opremanja dječjih i polivalentnih igrališta na području Poreča i okolice nastavit će se i dalje u suradnji s mjesnim odborima.

Parenzo nastavlja s komunalnim opremanjem po mjesnim odborima, u sklopu kojih su nedavno postavljenje nove parkovne klupe, te obnovljen dio sportske opreme na polivalentnim i dječjim igralištima kojih na ovom području ima preko stotinu.

UREĐUJE SE PREMA PLANU Radovi na porečkoj rivi: Arheolozi otkrili ostatke iz 15. stoljeća

Tako su novu opremu dobila polivalentna igrališta, na Stanciji Portun izvršena je ugradnja košarkaške konstrukcije sa svim elementima na košarkaškom igralištu.

Također, u naseljima Kukci, Varvari i Montižana, nabavljene su nove mreže za rukometne golove, zaštitne mreže iza golova, te nove mreže za koševe na polivalentnim igralištima na kojima su iste već dotrajale ili pokidane.

Uređena šuma u naselju Bolnica Nove staze Porečani dobili novo mjesto za uživanje. Uređena zelena oaza u srcu grada

Nove četiri klupe postavljene su na Gradskom kupalištu, uz novouređeno dječje igralište, a isto toliko klupa postavljeno je i u naselju Červar – Porat.

Dvije nove klupe postavljene su uz dječje igralište u naselju Žbandaj, a novima su zamijenjene i dvije dotrajale klupe uz dječje igralište u naselju Ladrovići.

Loris Peršurić Potpisan ugovor Za dva projekta EU Poreču stiže gotovo 200 tisuća kuna

Uređenja i dodatna opremanja dječjih i polivalentnih igrališta na području Poreča i okolice nastavit će se i dalje, u suradnji s mjesnim odborima i prema potrebama građana, kako bi svoj djeci i mladima bila omogućena sigurna i bezbrižna igra