Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Natječaj

Biogradu na Moru odobreno pola milijuna kuna za dječji vrtić

Dječji vrtić u Biogradu na Moru
1/3
Foto: Grad Biograd na Moru
Biograd na Moru trenutačno sudjeluje na projektima vrijednima više od 100 milijuna kuna koji će se realizirati u iduće tri godine

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je rezultate Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama u 2018. godini. Gradu Biogradu na Moru odobrena su nepovratna sredstva u iznosu od 505.542,00 kuna za izradu projektno tehničke dokumentacije i za rekonstrukciju zgrade dječjeg vrtića Biograd na Moru, a vrijednost investicije iznosi 972.720,00 kuna.

Festival čipke na Pagu U Pagu Međunarodni festival čipke od 21. do 24. lipnja

Realizacijom ovog projekta rani i predškolski odgoj na području grada Biograda na Moru će se odvijati bez poteškoća što će pridonijeti povećanju kvalitete života. Završetkom svih projektnih aktivnosti izravno će se pridonijeti smanjenju broja neupisane djece na području grada Biograda na Moru, poboljšat će se materijalni uvjeti u kojima se odvija predškolski odgoj.

Arheološka istraživanja u Tkonu Otok Pašman Nova arheološka otkrića u Tkonu

Nastavak je ovo uspješne dinamike povlačenja nepovratnih sredstava iz nacionalnih i EU fondova i suradnje s LAG-om Laura čiji su djelatnici sudjelovali na pripremi projektne dokumentacije i prijavi projekta na natječaj Ministarstva. Uz ovaj projekt Grad Biograd na Moru trenutačno sudjeluje na projektima vrijednima više od 100 milijuna kuna iz područja prirodne baštine, turizma, infrastrukture, koji će se većim dijelom sufinancirati iz nacionalnih i EU sredstava, a realizirat će se u iduće tri godine.

Sastanak župana Božidara Longina s gradonačelnicima i načelnicima Sastanak župana Božidara Longina s gradonačelnicima i načelnicima Uvodimo red u divlje čartere, kampere, glisiranje...