Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Lions klub Vukovar

Fizioterapeuti na okupu u Vukovaru

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Ovogodišnji sajam održava se u godini u kojoj vukovarski Lionsi obilježavaju 15 godina od osnutka kluba kao i 5 godina od revitalizacije rada kluba koji je postao prepoznat u cijeloj Hrvatskoj po brojnim aktivnostima

U povodu Svjetskog dana fizioterapije Lions klub organizirao je 5. Sajam fizioterapije koji je i ove godine okupio fizioterapeute iz cijele Hrvatske.

grad i ove godine pomaže roditeljima uoči početka školske godine Osnovnoškolcima besplatne bilježnice s motivima Vukovara i startasice

– Vukovar je grad fizioterapije gdje imamo i preddiplomski i diplomski studij. Ovo je prilika i da okupljeni fizioterapeuti razmjene svoja stručna znanja te saznaju više o novim metodama i iskustvima – rekao je tajnik Lions kluba Vukovar Željko Đekić.

Ovogodišnji sajam održava se u godini u kojoj vukovarski Lionsi obilježavaju 15 godina od osnutka kluba kao i 5 godina od revitalizacije rada kluba koji je postao prepoznat u cijeloj Hrvatskoj po brojnim aktivnostima. Đekić kaže kako Lions klub Vukovar važi za jedan od najaktivnijih Lions klubova u Hrvatskoj.

Uspješan projekt grada i udruge umirovljenika Utorkom umirovljenici idu u – toplice

- Imamo projekt Vukovarski kros – Hrvatskoj na ponos, međunarodni turnir u pikadu za slijepe osobe kao i projekt za djecu „Napiši pjesmu i osvoji bicikl“. Bavimo se i ekologijom, pomažemo osobama u potrebi, radimo s mladima, imamo maskenbal, svoj Oktoberfest… – kaže Đekić koji je za prošlu godinu dobio najveće državno priznanje za humanitarni rad. Lions klub Vukovar trenutačno broji 11 članova te imaju odličnu suradnju s gradskom upravom, vrtićima, školama i drugim ustanovama.