Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Prijam za nagrađene učenike osnovnih i srednjih škola

Gotovina: Vi ste budućnost. Kakvi budete vi i kolikim znanjem budete raspolagali, takva će biti i Hrvatska

1/2
Foto: Zadarska županija
I župan Božidar Longin i Ante Gotovina poručili su učenicima da su odabrali pravi životni put jer stečeno znanje nitko im nikada neće moći oduzeti

U dvorištu Doma Zadarske županije održan je prijam za gotovo 500 učenika osnovnih i srednjih škola koji su na županijskim natjecanjima osvojili prva, druga i treća mjesta ili sudjelovali na državnoj smotri tijekom školske godine 2018./19.

Izvještajna skupština Hvala na očuvanju uspomena na Domovinski rat

Primjer kolegama

– Zadarska županija ponosna je na vaše uspjehe te vam ovim primanjem i skromnim darovima pokušavamo pokazati koliko poštujemo vaš trud i marljivost. Pokušavamo vas potaknuti da nastavite biti baš takvi i istaknuti vas kao pozitivan primjer vašim kolegama koji možda radije provode vrijeme uz računala, igrajući igrice ili gledajući televizijski program – rekao je u pozdravnom govoru župan Božidar Longin.

Održan 16. kolegij župana Većina županijskih ustanova i agencija poslovala je u plusu

– Ono što u vašem primjeru veseli jest činjenica da ste shvatili kako su baš godine u kojima jeste najbolje za ulaganje u ono što vam nitko nikada neće moći oduzeti, a što će vam u životu biti temelj za uspjeh – u znanje – dodao je Longin čestitavši i njihovim mentorima jer su pronašli motivaciju i vrijeme za dodatni rad s talentiranim učenicima.

Srednjoškolce je pozdravio i poseban gost, general Ante Gotovina.

Tko zna – taj se ne boji

– Veselim se što sam tu. Raduje me vidjeti vas jer vi ste budućnost Hrvatske. Kakvi budete vi i kolikim znanjem budete raspolagali, takva će biti i Hrvatska. Kaže se – onaj tko zna, taj se ne boji. Vjerujem u mlade, u budućnost i siguran sam da će naša domovina Hrvatska biti daleko bolja s vama. Želim vam puno uspjeha – poručio je Gotovina.

Novouređeno sportsko igralište namijenjeno je učenicima, a bit će pogodno i za druge sadržaje Kod osnovne škole Otvoreno novouređeno igralište u Biogradu na Moru