Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Biograd na Moru

Još nije ni gotovo, a igralište je već puno djece

Radovi na dječjem igralištu
1/4
Foto: Grad Biograd na Moru
Nakon ljeta i sezone kupanja ove jeseni, a i zime, ovo malo, ali lijepo uređeno, dječje igralište pravo je osvježenje u samom centru grada, a dakako i veliko zadovoljstvo za djecu i njihove roditelje

Nakon što je prije nepuna dva mjeseca započela gradnja malog dječjeg igrališta na prostoru iza zgrade Gradske uprave u gradu Biogradu na Moru, zanimanje najmlađih i njihovih roditelja pokazalo je da je riječ o hvale vrijednom i potrebnom projektu za najmlađe.

Foto: Grad Biograd na Moru

Već nakon prvih zahvata kao što su podstavljanje njihalica i tobogana, taj prostor postaje sve posjećeniji, a do konačnog završetka radova koji su u tijeku bit će bez sumnje sve više i više, jer u ovoj zadnjoj fazi postavljaju se takozvane gumene ploče, koje će osigurati suhu podlogu za igru mališana i za vrijeme ili nakon kišnih perioda, jer zemlja više neće biti raskvašena i nepodobna za igru. Napomenimo još jednom kako je inicijativa za ovo igralište potekla od MO Poluotok, a gradske vlasti su je prihvatile i realizirale u relativno kratkom roku.

Foto: Grad Biograd na Moru

Nakon ljeta i sezone kupanja ove jeseni, a i zime, ovo malo, ali lijepo uređeno, dječje igralište pravo je osvježenje u samom centru grada, a dakako i veliko zadovoljstvo za djecu i njihove roditelje.

Odvoz smeća u Biogradu Predstavljen zajednički projekt Biograda na Moru i četiri općine Za održivo gospodarenje otpadom stižu letci, vodiči, ali i aplikacija Radionica u Biogradu radionica U Biogradu počele pripreme za program “Škola za život”