Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
suradnja sugar antsa i borova

Nakon ljenjivaca na startasicama osvanuli motivi slonova i pasa

Ispunili želju fanovima i uveli motiv psa mješanca jazavčara
1/2
Startasice i ove godine nose poruku “ne kupuj, udomi”

Vinkovački Sugar Ants i vukovarska tvrtka Borovo nastavljaju i treću godinu suradnju rezultat koje je nova kolekcija tenisica Startas s motivima iz životinjskog carstva. Od motiva ljenjivaca, koji su se raširili po cijeloj Hrvatskoj i svijetu, iz male vinkovačke radionice za sezonu proljeće/ljeto 2019. na popularnim startasicama izašli su i slonovi i psi. 

Hamag U Vukovaru održana radionica o mikro i malim zajmovima za ruralni razvoj Naša je županija na trećem mjestu po povlačenju sredstava iz fondova EU po glavi stanovnika

– Ove godine odlučili smo ispuniti dugo očekivanu želju naših fanova te smo napokon uveli motiv psa. Za inspiraciju nam je poslužio maleni mješanac jazavčara prepun mrlja kojeg smo slučajno otkrili na internetu. Uz jazavčare s mrljama, napravili smo i motiv slona koji je vjerniji našoj prvoj kolekciji. Bio nam je užitak opet se igrati linijama i geometrijom – kaže osnivač brenda Sugar Ants Zvonimir Šarić.

Dodaje da startasice i ove godine nose već dobro poznatu poruku „Ne kupuj, udomi“. 

– I ove godine dio prihoda darujemo našim dragim volonterkama iz udruge za napuštene životinje Rocco Vinkovci te osječkom azilu koji vodi Udruga Pobjede pa, osim što kupnjom jednog para tenisica pomažete malim brendovima i hrvatskom gospodarstvu, pomažete i nekom napuštenom psu ili mački – kaže Šarić.

jaja Izradili studiju S jajima iz domaćeg uzgoja i do dodatnih 3000 kn na mjesec Nova oprema pomoći će vatrogascima Vatrogasci Dobili pumpu od dva milijuna i čamce vrijedne po 200.000 kn