Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
uloženo je 873.134,25 kuna s PDV-om

Novi pod u sportskoj dvorani u Borovom naselju

Foto: Grad Vukovar
"Ovom investicijom dobili smo na kvaliteti i time je osiguran preduvjet za održavanje sportskih natjecanja visokog ranga upravo u Vukovaru"

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima i ravnateljem Javne ustanove za upravljanje Sportskim objektima u Vukovaru Ivanom Szabom te predsjednicom Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara Ljiljanom Blažević, obišao je Sportsku dvoranu u Borovu Naselju u kojoj su izvršeni završni radovi na zamjeni sportskog poda.

"Zahvaljujući Fondu za obnovu i razvoj grada Vukovara u ovaj moderan sportski pod koji zadovoljava sve standarde i ima potrebne certifikate uloženo je 873.134,25 kuna s PDV-om. Ovom investicijom dobili smo na kvaliteti te je time osiguran preduvjet za održavanje sportskih natjecanja visokog ranga upravo u Vukovaru", rekao je gradonačelnik Penava.

Advent u Vukovaru Ovogodišnji Advent drukčiji od svih Više od 600 djece posjetit će Vukovar i izraditi ukrase za 24 božićna drvca

Dodao je kako je ovo jedna u nizu mjera koju je Grad Vukovar u suradnji s FORGV i predsjednicom Ljiljanom Blažević poduzeo po pitanju ulaganja u sport, što je i urađeno u cilju da se što više naših sugrađana profesionalno ili rekreativno okrene sportskim aktivnostima te time na zdraviji i kvalitetniji način ispuni svoje slobodno vrijeme.

Ravnatelj Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima Vukovar Ivan Szabo rekao je kako su zamjenom sportskog poda stečeni preduvjeti da osim košarkaša, rukometaša, odbojkaša i nogometaša, koji su do sada koristili ovu dvoranu, istu mogu koristiti i dizači utega te gimnastičari.

"Ovim potezom smo zasigurno osigurali uvjete za održavanje natjecanja koja do sada nije bilo moguće održavati u ovoj dvorani", zaključio je Szabo.

Promjenu poda u Sportskoj dvorani Borovo Naselje izvršila je tvrtka Gamabon d.o.o.,. Ugrađen je površinsko elastični sportski pod marke Haro Sports Flooring, parket koji ima FIBA I IHF certifikat, a kao model odabran je Helsinki 10, površinsko-elastični sportski pod sportske i višenamjenske primjene.

događanja u vukovaru za vrijeme domovinskog rata Branitelj snimio film o 269 dana i 7000 ljudi u srbijanskim logorima