Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Sport

Plivalište Vukovar – mjesto za pripreme brojnih sportskih klubova

Bazen u Vukovaru
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Suradnik za marketing i prodaju u sportskim objektima Vukovar Zvonimir Tvorek rekao je da se očekuje dolazak i nekih inozemnih sportaša

Plivalište Vukovar od prvoga dana kako je pušteno u rad sve je prepoznatljivije, a samim tim i posjećenije među građanima Vukovara i okolice, ali i među sportskim klubovima.

Razvojna agencija VURA VURA - Vukovarska razvojna agencija U nekoliko mjeseci pripremili 60-ak projekata

– I u 2019. ušli smo punom parom. Trenutačno nam je na plivalištu na pripremama hrvatska plivačka reprezentacija, a prije njih na pripremama su bile i mlade vaterpolistice. Očekujemo dolazak i Plivačkog kluba Dubrava i održavanje vaterpolskog kampa. U tijeku je i zimski sportski kamp za učenike osnovnih škola – rekao je stručni suradnik za marketing i prodaju u sportskim objektima Vukovar Zvonimir Tvorek.

Najavio je da će i idućih mjeseci plivalište biti mjesto za pripreme sportskih klubova. Očekuje se dolazak i nekih inozemnih sportaša.     

Vodotoranj Ugovor Za unutrašnje uređenje Vodotornja 638.000 kuna Gradnjom "Marine" osigurat će se 140 vezova za čamce i plovila Vukovar Komunalno pristanište "Marina" očekuje prva plovila