Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Županija pridonijela humanitarnoj akciji

Podrška oboljelim ženama uz poruku: Niste same!

Foto: vusz.hr
Djelatnici VSŽ-a osigurali su barem 40 povratnih vožnji oboljelima na kemoterapiju

I Vukovarsko-srijemska županija uključila se u humanitarnu akciju “Nisi sama – ideš s nama!”, koju provode članice Udruge žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” iz Zagreba.

Povijesni uspjeh Galić čestitao brončanim nuštarskim vatrogaskinjama

Nakon Grada Zagreba i Hrvatske zajednice županija, podrška njihovu projektu prijevoza žena na kemoterapiju stigla je i iz Slavonije, točnije iz Vukovarsko-srijemske županije. Kupnjom majica “Nisi sama – ideš s nama!” djelatnici najistočnije hrvatske županije osigurali su najmanje 40 povratnih vožnji na kemoterapiju i s kemoterapije za žene oboljele od raka.

– Šaljemo vam puno pozdrava iz Vukovarsko-srijemske županije uz fotografije nas djelatnica u majicama te na ovaj način dajemo podršku svim ženama oboljelima od raka uz poruku: Niste same! – piše u dirljivoj poruci pristigloj iz grada heroja – Vukovara.

– Nama u Nismo same ovakve humane geste puno znače jer pokazuju da sav rad i trud koji stoji iza organizacije jednog ovakvog projekta nije uzaludan. Divan je osjećaj kada svakodnevno, iz svih krajeva Hrvatske, pristižu poruke ohrabrenja. Doista nismo same – izjavile su članice navedene udruge.

Humanitarna akcija traje do 28. kolovoza, do kada se može donirati kupnjom proizvoda koje možete pronaći na adresi https://www.nismosame.com/nasi-proizvodi/ ili samo uplatom na humanitarni račun (IBAN: HR5524020061500066693).

Županija sufinancira prvu nekretninu Potpora mladim obiteljima za kupnju stana ili kuće do 35.000 kn