Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Posjet dežurnima i žurnim službama u novogodišnjoj noći

Policajci i vatrogasci imali noć bez intervencija

Foto: Vukovarsko-srijemska županija
Župan Galić zahvalio je na trudu policajcima, vatrogascima, liječnicima, medicinskim sestrama kao i pripadnicima svih drugih žurnih službi

Već tradicionalno u novogodišnjoj noći vukovarsko-srijemski župan Božo Galić obišao je zaposlene u dežurnim službama koje rade 24 sata dnevno.

Za ljepše blagdane Poklon-paketići djeci u udomiteljskim obiteljima

Tako je u silvestarskoj noći Galić posjetio Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave vukovarsko-srijemske, županijsko vatrogasno zapovjedništvo, Javnu vatrogasnu postrojbu Vukovar, Službu civilne zaštite Vukovar, Zavod za hitnu medicinu te županijske bolnice u Vukovaru i Vinkovcima.

U obilasku vatrogasaca i Operativno-komunikacijskog centra župan je saznao da vatrogasci i policajci nisu imali intervencija te da je noć prošla mirno.

U bolnicama u Vukovaru i Vinkovcima župana Galića, uz dežurno medicinsko osoblje, dočekale su i bebe rođene u ovoj godini. Prva beba rođena u Vukovarsko-srijemskoj županiji je malena Marta Ozdanovac iz Vukovara koja je u vukovarskoj bolnici rođena u 2 sata i 12 minuta. Svega devet minuta kasnije, točnije u 2.21 sat, rođen je i maleni Noah Sadrić Anđelović iz Drenovaca koji je prva beba rođena u vinkovačkoj bolnici u 2020. godini. Župan je tom prigodom majkama čestitao na prinovi uručivši im poklone te im zaželio sretnu i uspješnu novu godinu.

HNV županu Boži Galiću dodijelio priznanje "Ban Josip Jelačić" ‘I dalje ćemo pomagati da osnažimo položaj hrvatske zajednice u Srbiji’

Bila je ovo prilika i da Galić policajcima, vatrogascima, liječnicima, medicinskim sestrama kao i pripadnicima svih drugih žurnih službi zahvali na trudu i svemu što rade tijekom 365 dana u godini bez obzira na to jesu li radni ili neradni dani, blagdani ili vikendi, dan ili noć.