Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
TRADICIONALNI OBILASCI

Posjeti kao zahvala za sav rad i napore

Foto: Vukovarsko-srijemska županija
Uvažavajući njihov trud, župan Galić je djelatnicima podijelio prigodne pakete

Iako je dosadašnja tradicija bila obilaziti dežurne službe koje rade u novogodišnjoj noći, zbog epidemiološke situacije i pandemije koronavirusa župan Božo Galić nije obilazio službe koje rade u noći kada se ispraća stara, a dočekuje nova godina.

POMOĆ VSŽ STRADALIMA U POTRESU 'Pomoći ćemo pri obnovi obiteljskih kuća, kao i pri uvođenju instalacija'

Uvažavajući njihov rad i specifičan posao koji obavljaju, župan Galić darovao je prigodne pakete djelatnicima javnih službi kao što su vatrogasci, policajci, djelatnici hitne medicinske službe i djelatnici koji rade u Županijskom centru 112 pri Službi civilne zaštite MUP-a. Kako je običaj darivati i prvo dijete rođeno u novoj godini, župan Galić predao je prigodne poklon-pakete u vukovarskoj i vinkovačkoj bolnici, ali i djelatnicima ginekologije i infektologije, odnosno odjela s COVID-pacijentima.

U rodilištu Opće bolnice Vinkovci 1. siječnja u 20.21 rođeno je prvo dijete u 2021. godini, mala Antonija Grafina iz Vinkovaca koja je treće dijete u obitelji Grafin.

U rodilištu Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar 4. siječnja u 7.45 rođeno je prvo ovogodišnje dijete – djevojčica Una koja je treće dijete u obitelji Stojanović iz Bršadina.

U ZAVOD ''SVETI ROK'' STIGAO PCR UREĐAJ Analiza testova na COVID i u Virovitici

Roditeljima obje bebe uručeni su darovi župana Galića koje čine buket cvijeća, mali zlatnik i košara s prigodnim proizvodima.