Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Gimnastički klub Vukovar

Prošla godina ostat će zlatnim slovima upisana u povijest kluba

Foto: Branimir Bradarić
Iz godine u godinu Gimnastički klub Vukovar bilježi sve bolje rezultate

Gimnastički klub Vukovar već je godinama jedan od prepoznatljivih sportskih klubova na području Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije, a njegovi članovi ostvaruju sve bolje rezultate na raznim natjecanjima. Najvažnija postignuća kluba prošle godine zapaženi su rezultati na državnom prvenstvu i završnici kupa Hrvatske u B i C programu. To je bio povod da u Gradskoj vijećnici članice kluba i trenere prime su zamjenici gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček i Ivana Mujkić.

Obilazak uz gradonačelnika Vukovara i predsjednika uprave HEP-a U pozivnom centru HEP-a zaposleno 20 radnika s područja Vukovara

Govoreći o rezultatima, tajnica i trenerica Gimnastičkog kluba Vukovar Bosiljka Stojšić rekla je kako s ponosom može reći da je 2019. bila najuspješnija godina od osnivanja kluba i u njoj su zabilježili najveće rezultate i najveća dostignuća do sada. Podsjetila je kako je u B programu pojedinačno prvo mjesto osvojila Monika Zovko u Kategoriji mlađe juniorke, C programu ekipno mlađe juniorke i juniorke osvojile su drugo mjesto, dok su seniorke osvojile prvo mjesto, a pojedinačno je Ela Kalentić u kategoriji juniorke osvojila treće mjesto.

Ulaganje u infrastrukturu Sanacija ulica, gradnja novih parkirališnih mjesta...

– Sve to ne bi bilo moguće realizirati bez velike i nesebične potpore Grada Vukovara koji je prepoznao rad, kako s mladima tako i starijim kategorijama – rekla je Stojšić. Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček čestitao je članicama kluba na ostvarenim rezultatima koje donose u Vukovar te naglasio kako je rad Gimnastičkog kluba Vukovar prepoznat te da je 2015. za bolje i kvalitetnije uvjete rada kluba u sklopu Sportske dvorane sagrađena gimnastička dvorana u koju je uloženo 500.000 kuna.