Izbornik
Naslovnica Županije Istarska 31 pregleda
broj festivalskih karti ograničen

Sea Star Festival u Umagu u najjačem izdanju do sad

1/7
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
"Krajem svibnja opet ćemo se skupiti iz svih dijelova svijeta i započeti ljeto u magičnoj umaškoj laguni, s najmoćnijim izdanjem festivala do sad", poručuje osnivač Exita Dušan Kovačević

Umaški Sea Star Festival održat će se od 24. do 25. svibnja 2019., a u njegovoj trećoj godini održavanja organizator Exit Festival i Grad Umag najavljuju podizanje festivala na još višu razinu s najmoćnijim izdanjem programa do sad.

Kako se ističe u najavi, prva dva izdanja Sea Star Festivala potvrdila su ogroman potencijal: više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu. U svojem trećem izdanju, dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu, najavljuju organizatori.

"Faustov mefisto" Juragina pretpremijera preplavila publiku emocijama

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja 2019. Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen Welcome Party, a za nedjeljno jutro 26. svibnja, završni Closing Party.

Početak prodaje ulaznica tempiran je za srijedu, 12. prosinca točno u podne, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od 199 kuna. Broj tih ulaznica količinski je ograničen, a poklon cijena vrijedit će najdulje 24 sata ili do isteka zaliha.

U prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna. Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entrija.

nova pogodnost S novom uslugom Kina Umag nema više gužve na blagajni

Hrvatski član Exit-ove festivalske obitelji, Sea Star Festival održava se u Umagu od 2017., a njegovo je prošlogodišnje izdanje rezultirao nominacijom za "Best Medium-Sized Festival" na Europskim festivalskim nagradama, odnosno najbolji festival do 40 tisuća posjetitelja dnevno.

U kompleksu Stella Maris u Umagu festivalski gosti dosad su mogli uživati u nastupima svjetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyke, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople Krankšvester i Tram 11.

"Sljedeće godine idemo još jače i bolje. Krajem svibnja opet ćemo se skupiti iz svih dijelova svijeta i započeti ljeto u magičnoj umaškoj laguni, s najmoćnijim izdanjem festivala do sad", poručuje osnivač Exita Dušan Kovačević.

Umag Umag Zabilježili odličnu turističku sezonu