Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
vukovarsko veleučilište

Svečana promocija na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru

1/3
Foto: Branimir Bradarić
- Ukupno je promovirano 227 studenata, od toga 54 prvostupnika ekonomije, 44 prvostupnika javne uprave, 96 prvostupnika fizioterapije i 33 diplomirana  fizioterapeuta -

U Hrvatskom domu Vukovar održana je 22. Svečana promocija stručnih prvostupnika Veleučilišta Lavoslav Ružička i 1. Svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta.

Mandarine Donacija Dubrovačko-neretvanske županije Vukovarcima na dar stiglo devet tona mandarina

- Ukupno je promovirano 227 studenata, od toga 54 prvostupnika ekonomije, 44 prvostupnika javne uprave, 96 prvostupnika fizioterapije i 33 diplomirana  fizioterapeuta - rekao je dekan Veleučilišta Željko Sudarić.

Dodao je i kako vukovarsko Veleučilište trenutno pohađa 950 studenata kao i da i dalje najveći interes imaju za fizioterapiju gdje imaju studente iz cijele Hrvatske. Po riječima Sudarića s obzirom na to da demografsku sliku zadovoljni su brojem studenata. Ponovio je kako u Veleučilištu razmišljaju o pokretanju novih studija ali i da pokrenu diplomske studije javne uprave i trgovine.

Najljepši školski vrtovi - VSZ “Najljepši školski vrtovi” Značajne nagrade za dvije osnovne škole iz županije

- Imamo puno planova koji će rezultirati da Vukovar u skoroj budućnosti pravi mali studentski grad. Puno očekujemo i od obnove Radničkog doma u Borovu naselju gdje će se u budućnosti preseliti Veleučilište i gdje ćemo imati niz novih sadržaja - kazao je Sudarić.

Ukazao je i kako je poslije drugoga kruga natječaja popunjeno 70 posto nedavno izgrađenog Studentskog doma ali i da neće raspisivati nove natječaje. Naime, preostale slobodne sobe koristit će studenti iz Erasmus i drugih programa kao i gosti predavači.

Županijska i gradske Turističke zajednice dobile su nove logotipe Turističkom prepoznatljivošću do još boljih rezultata Hologrami dvojice banova i nobelovca pričaju s turistima