Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Posezona u Biogradu

Turisti iskoristili ‘bablje ljeto’, više je noćenja i nautičara

Turisti
Foto: Grad Biograd na Moru
Imamo više od 3500 gostiju, 2700 stranih te ostatak domaćih, istaknula je Ivana Kulaš, direktorica TZ-a

Ako je suditi po broju gostiju koji se ovih dana odmaraju u Biogradu na Moru, očito je da bablje ljeto pogoduje turizmu, jer iako je druga polovina rujna u gradu je značajan broj gostiju.

Domaćini iz TZ-a goste su odveli na izlete u blizini Biograda na Moru Biograd nagradio najvjernije goste Zahvalnice za četrdeset godina ljetovanja u Biogradu

– Imamo nešto više od 3500 gostiju, a od čega 2700 stranih te ostatak domaćih. Hotelski kapaciteti još su dobro popunjeni, a znatan broj turista zahvaljujući lijepom, sunčanom i suhom vremenu boravi još i u našim kampovima. Ista je situacija i s privatnim smještajem u kojem je također dobra popunjenost, a uz individualne goste već pomalo pristižu i skupine koje su za ovo vrijeme i inače karakteristične u našem gradu. Kasno ljeto i početak jeseni posezonsko je razdoblje koje u gradu Biogradu i ove godine obećava dobru popunjenost, a najave za ostatak turističke godine također su obećavajuće – istaknula je Ivana Kulaš, direktorica TZ-a Grada Biograda na Moru.

Tijekom dosadašnje sezone zabilježen je i konstantan rast noćenja, a doda li se tomu i nautika koja od predsezone do sad također bilježi veći dolazak i broj noćenja, ishod ovogodišnje turističke sezone u Biogradu ponovno će biti odličan. 

Gradnja POS-ovihh stanova u Biogradu Počela gradnja POS-ovih stanova u Biogradu na Moru Stanovi za 36 obitelji, cijena ‘kvadrata’ 1120 eura Zasad je postavljena statua bojovnika u prirodnoj veličini Spomenički kompleks Popis svih biogradskih žrtava u Domovinskom ratu