Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Biraju se najbolje fotografije sa županijskih manifestacija

‘Uhvatite’ nezaboravan trenutak, a najbolji će uživati u vikendu za dvoje

Foto: Borna Filić/PIXSELL/Ilustracija
Fotografije se mogu poslati do 15. prosinca, a cilj je fotografijom prikazati priču i doživljaj s neke od manifestacija koje se tijekom godine održavaju u županiji

Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve kreativce da se prijave na poziv “Doživi Zagrebačku županiju“ za najbolju fotografiju doživljaja posjeta jedne ili više manifestacije s područja Zagrebačke županije. Fotografije se primaju do 15. prosinca 2019. godine.

Županija udrugama daje 90.000 kuna Pomoć pčelarima za proizvodnju kvalitetnog meda

Svrha poziva je fotografijom prikazati priču i doživljaj s neke od manifestacija koje se događaju tijekom godine u Zagrebačkoj županiji, te promovirati i potaknuti na posjet događanjima i manifestacijama diljem Zagrebačke županije.

Vrijedne nagrade

Prijaviti se mogu svi zainteresirani kreativci, fotografi, amateri i profesionalci, punoljetni državljani Republike Hrvatske. Svaki autor može poslati najviše tri fotografije na službenu e-mail adresu Turističke zajednice Zagrebačke županije info@tzzz.hr. Pritom svakako treba navesti lokaciju, ime manifestacije te ime, prezime i kontakt autora fotografije. Poslane fotografije moraju biti isključivo u digitalnom obliku, u JPG formatu visoke kvalitete, minimalnih dimenzija od 2500 do 3500 piksela. Osim toga, fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke niti potpise, a one koje ne udovoljavaju tehničkim propozicijama neće biti prihvaćene.

Zagrebačka županija po prihodima poduzetnika druga u Hrvatskoj Na jesen kreće gradnja tvornice u kojoj će se proizvoditi dijelovi za Airbus i Boeing

Dostavljene fotografije Turistička zajednica Zagrebačke županije objavit će na svom Facebook profilu, a nagrade će dobiti autori čije fotografije ostvare najveći broj “lajkova“.

Nagrada za prvo mjesto je vikend za dvoje u Zagrebačkoj županiji, što uključuje jedno noćenje s doručkom za dvije osobe, ali i promotivni poklon paket. Dobitnik drugog mjesta osvojit će ručak i degustaciju vina za dvoje u jednoj od vinarija Zagrebačke županije uz promo paket, dok će dobitnik trećeg mjesta osvojiti promotivni poklon paket.

Uz spomenute nagrade o kojima će odlučivati pratitelji Facebook stranice TZ-a Zagrebačke županije bit će dodijeljena i jedna nagrada stručnog žirija, a dobitnik će osvojiti poklon iznenađenja.

Javni poziv Milijun kuna za nove katastarske izmjere

Promocija manifestacija

– Na području Zagrebačke županije godišnje se organizira 300-tinjak manifestacija koje ovim projektom želimo dodatno promovirati te potaknuti stanovnike kako Zagrebačke županije tako i Zagreba, ali i susjednih županija da nas posjete – kazala je Ivana Alilović, direktorica županijske Turističke zajednice podsjetivši na ovogodišnju poznatu turističko-kulinarsku manifestacija “Kaj su jeli naši stari“ koja se održava u Vrbovcu.

Počela gradnja Regionalnog vodoopskrbnog sustava “Zagreb-istok” Radovi na investiciji vrijednoj 883,8 milijuna kuna odvijat će se tijekom sljedeće četiri godine