Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveti Ivan Zelina
Potpisan ugovor vrijedan 738 tisuća kuna

Energetska obnova Pučkog otvorenog učilišta

Foto: Grad Sveti Ivan Zelina
Sredstva za sufinanciranje ovog projekta osigurana su putem Europskog fonda za regionalni razvoj

Uz zgradu gradske uprave, Sveti Ivan Zelina energetski će obnoviti i onu Pučkog otvorenog učilišta. Gradonačelnik Hrvoje Košćec potpisao je prošli tjedan s predstavnicima zajednice izvođača radova ugovor o izvođenju radova.

Hokej na travi, nogomet, rukomet i savate samo su dio sportske scene Sveti Ivan Zelina grad je rekreacije i sporta

– Zadovoljan sam što nastavljamo s ulaganjem u Pučko otvoreno učilište, i to ovoga puta u energetsku učinkovitost. Energetskom obnovom zgrade ostvarit će se ušteda energije za grijanje od 68 posto i osigurat će se kvalitetniji radni uvjeti te potpuno nov ugođaj za sve korisnike i posjetitelje kulturnih i edukacijskih programa učilišta. Sredstva za sufinanciranje ovog projekta osigurana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 738.017,36 kuna – izjavio je gradonačelnik Hrvoje Košćec prilikom potpisivanja ugovora te dodao da je ovo nastavak pozitivnih trendova energetske obnove zgrada javne namjene.

Održana 38. smotra 'Dragutin Domjanić' Sveti Ivan Zelina središte je dječjeg kajkavskog pjesništva

Zajednicu ponuditelja čine tvrtka Sakmardi d.o.o. i Darko Antolković, vlasnik obrta Građevinarstvo, koji su otvorenim postupkom javne nabave izabrani kao najpovoljniji ponuđači. Radovi će obuhvatiti građevinske radove na rekonstrukciji vanjskih zidova i krova ugradnjom toplinske izolacije te zamjenu stolarije. Također su predviđeni i strojarski radovi koji obuhvaćaju rekonstrukciju sustava grijanja. Kad se doda PDV, ugovorena cijena radova iznosi 1,37 milijuna kuna.

Podsjetimo, tjedan prije toga gradonačelnik je potpisao i ugovor o izvođenju radova energetske obnove zgrade gradske uprave u vrijednosti od četiri milijuna kuna.

Sveti Ivan Zelina u samom središtu grada Sveti Ivan Zelina dobio novi centar za turiste