Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
SURADNJA ŽUPANIJE I GRADA OTOKA

Počinje uređenje školskih igrališta

Foto: Vukovarsko-srijemska županija
Procijenjena vrijednost radova uređenja iznosi 350.000 kuna, a konačna vrijednost utvrdit će se nakon provedenih postupaka javne nabave za odabir izvođača radova i stručnog nadzora

Župan Vukovarsko-srijemske županije i gradonačelnik Otoka Josip Šarić potpisali su Sporazum o sufinanciranju radova na uređenju košarkaških igrališta Osnovne škole Josipa Lovretića iz Otoka i Osnovne škole Vladimira Nazora iz Komletinaca.

DAN NACIONALNIH MANJINA ŽUPANIJE Božo Galić: Nacionalne manjine su naše bogatstvo

Procijenjena vrijednost radova uređenja iznosi 350.000 kuna, a konačna vrijednost utvrdit će se nakon provedenih postupaka javne nabave za odabir izvođača radova i stručnog nadzora nad izvođenjem radova. Svaka ugovorna strana preuzima obvezu sufinanciranja 50 posto od ukupne investicije, i to u maksimalnom iznosu od 175.000 kuna.

Istaknuto je i da je Vukovarsko-srijemska županija osnivač 41 osnovne škole na području županije i brine se o njihovim potrebama. Rečeno je i da će se s uređenjem igrališta osnovnih škola na području Otoka stvoriti kvalitetan i siguran prostor za rast i razvoj djece te omogućiti bolji uvjeti za održavanje tjelesne aktivnosti u školama, kao i stvaranje prostora u kojem će djeca provoditi više slobodnog vremena na otvorenom prostoru.

Online sastanak čelnika dviju regija Nastavlja se suradnja Vukovarskosrijemske županije i Velikopoljske regije

Svečanom potpisivanju ugovora nazočila je v. d. pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Vukovarsko-srijemske županije Jadranka Mustapić-Karlić, pročelnik Odjela za društvene djelatnosti i opće poslove Grada Otoka Mirko Martinović i ravnateljice dviju škola Marina Beuk i Katica Novoselac.