Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
9. sjednica Skupštine županijskog TZ-a

U Turističkoj zajednici zadovoljni brendiranjem županije

Zadarski hoteli i plaže iz zraka
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Brend identitet je javno predstavljen krajem listopada, a započet je proces poticanja njegova korištenja kanalima svih turističkih dionika

Pod predsjedanjem župana Božidara Longina koji je i predsjednik TZ-a Zadarske županije, održana je skupština županijskog TZ-a.

Usvojeno je izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem TZ-a za razdoblje od siječanj do rujna 2018. Prema mišljenju NO-a izvršenje i provedba programa rada i financijskog plana u promatranom razdoblju u skladu je sa zakonom, a županijski TZ dobro je odradio svoje programske zadaće.

Završena sanacija luke: Postignut iskorak u lučkoj infrastrukturi Saniran gat i obala u Turnju za tri milijuna kuna

Usvojeno je i izvješće o izvršenju programa rada od siječnja do rujna 2018., a članovima Skupštine predočene su informacije o ostvarenom turističkom prometu u spomenutom razdoblju u Zadarskoj županiji.

Direktorica Turističkog ureda Mihaela Kadija je članovima skupštine prezentirala i financijsko izvješće od siječnja do rujna 2018. kao i prijedlog rebalansa financijskog plana za 2018. Na 9. je sjednici također usvojen i program rada Turističke zajednice Zadarske županije s financijskim planom za 2019. godinu.

Projekt proširenja i produbljenja Privlačkog gaza trebao bi biti realiziran iduće godine Potpisan sporazum za projekt vrijedan 17,5 mil. kuna bez PDV-a Širenjem Privlačkog gaza krati se plovidba za 11 milja

Osvrnuvši se na odrađene aktivnosti, Mihaela Kadija je izrazila osobito zadovoljstvo projektom brendiranja županije kao turističke destinacije. Brend identitet je javno predstavljen krajem listopada, a započet je proces poticanja njegova korištenja kanalima svih turističkih dionika.

U idućim će se razdobljima nastaviti aktivnosti primjene i promicanja regionalnog brenda u posebnom setu radionica usmjerenih na pozicioniranje destinacije.

zadarska županija Dodijeljene nagrade svima onima koji su svojim radom doprinijeli uspješnoj sezoni