Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
ulaganja

U Vukovaru otvorena Tehnička baza HAK-a

Foto: HAK
– Smatramo to moralnom obvezom prema gradu Vukovaru i njegovim stanovnicima i iskaz dubokog poštovanja prema doprinosu branitelja i građana Vukovara u stvaranju naše države –

Na ulazu u Vukovar, u dijelu šume Đergaj, svečano je otvorena Tehnička baza Hrvatskog autokluba. Predsjednik HAK-a Slavko Tušek podsjetio je da je HAK kupio zemljište, sagradio i opremio objekt i to koristeći vlastita sredstva.

Priznanja za 20 žena koje su završile Poduzetničku akademiju Besplatnim edukacijama do više žena poduzetnica

– Smatramo to moralnom obvezom prema gradu Vukovaru i njegovim stanovnicima i iskaz dubokog poštovanja prema doprinosu branitelja i građana Vukovara u stvaranju naše države. Posebno nas raduje što će naša tehnička baza doprinijeti većoj kvaliteti života građana Vukovara, kojima će od sada biti dostupnije djelatnosti i usluge Hrvatskog autokluba – rekao je Tušek.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U sklopu Tehničke baze izgrađeno je i prometno vježbalište. Najavljeno je i da će u novom objektu stanovnicima Vukovara od sada biti dostupne usluge članstva u HAK-u i tehničke pomoći na cesti.

Također u mehaničarskoj radionici, koja se nalazi u sklopu Tehničke baze, članovi će moći ostvarivati članske pogodnosti jer je opremljena svom potrebnom opremom i alatima za provjeru rada motora i podešavanje svjetala na vozilu te montažu guma i balansiranje kotača.

Nacionalni program stambenog zbrinjavanja Uručeni ključevi stanarima novoizgrađene stambene zgrade

U Tehničkoj bazi u Vukovaru izdavat će se međunarodne vozačke dozvole i dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu, a prostor će služiti i kao vozačko-ispitni centar u kojem će se provoditi ispiti iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila za buduće vozače i ispiti iz prve pomoći.

Na prometnom vježbalištu moći će se provoditi i poligonske radnje u postupku osposobljavanja kandidata za vozače.

uloženo je 873.134,25 kuna s PDV-om Novi pod u sportskoj dvorani u Borovom naselju